De gezelligste rommelmarkt van Voorburg wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur in WZH Het Anker. Heeft u nog spullen? Geef ze af bij het service punt in WZH Het Anker.

Ooit begonnen een aantal medewerkers van het servicepunt in WZH het Anker met het afstruinen van grofvuil inzamelingen. “Het kwam wel eens voor dat we alle spullen niet in één keer mee konden nemen, dan moesten collega’s mee om de spullen te bewaken terwijl wij alles heen en weer reden,” vertellen ze.

Vragen uit de omgeving
Tegenwoordig bestaat het team uit Carolien en de zussen Tineke, Petra en Anja. Ze beginnen in december al met de inzameling van spullen voor de rommelmarkt, die in april plaatsvindt. “Vaak krijgen we vanuit de buurt al vragen of er dit jaar weer een rommelmarkt is en wordt er van alles aangeboden.”

Flyers
De dames gaan niet voor half werk. De inzameling is in volle gang en Petra en Anja hebben de afgelopen weken stapels met flyers in de buurt rondgebracht. Veel werk, maar dat is geen probleem voor ze: “Ja het is veel werk, maar je doet het uiteindelijk voor de bewoners en dat is het belangrijkste” licht het vrolijke duo toe.

Feestje
Over één ding zijn ze het zeker eens, de rommelmarkt in WZH Het Anker is een feestje. Compleet met broodjes haring, zelf gebakken appeltaart en een Rad van fortuin met mooie prijzen. Iedereen is de hele dag welkom, maar de echte koopjesjagers zijn er altijd vroeg bij: “Vroeg in de ochtend staan ze hier al met de neuzen tegen de ramen.”

Heeft u nog spullen?

Voor de rommelmarkt is WZH Het Anker op zoek naar tweedehands spullen. Heeft u nog boeken, kleding, servies, huisraad e.d. over? Dan bent u van harte welkom om dit af te geven bij het servicepunt in WZH Het Anker.  Met vragen kunt u contact opnemen met het servicepunt van WZH Het Anker: 070 756 2500.

De opbrengsten van de verkoop van tweedehands artikelen en eten en drinken komen volledig ten goede aan gezellige activiteiten voor de cliënten van het woonzorgcentrum.

WZH Het Anker: Prinses Margrietlaan 24, 2273 AG Voorburg.

Stockfoto.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!