“Mijn overgrootvader is in 1918 een meubelbedrijf begonnen in Rotterdam”, vertelt Dennis Voorbrood. “Lamero, of Lakmeubelbedrijf Rotterdam.” Het bedrijf werd in de oorlog verwoest. “Na de oorlog zocht mijn opa een plaats om opnieuw te beginnen. Zevenhuizen was een mooie en betaalbare locatie.” Ook hier ging Voorbrood weer meubels lakken en spuiten. In de jaren ’70 kwam er een kleine showroom, die inmiddels is uitgebreid tot het huidige bedrijf Voorbrood Meubelen.

De derde en de vierde generatie zijn nu actief binnen het familiebedrijf. De broers Piet en Johan Voorbrood en Piets vrouw Nanda zijn werkzaam in de zaak. Maar ook Piets zonen John en Dennis, en Beau, de dochter van Johan. De showroom is in de loop der tijd verder uitgebreid tot 6.000 m2.

De collectie is breed: van trendy tot modern en klassiek en ook is er een aparte Deco-shop met leuke decoratieartikelen van onder meer PTMD, Claudi, Millefiori en Cobra Art. Daarnaast verkopen zij ook bedden en slaapkamerkasten, wanddecoratie en verlichting. “Kortom, voor elk budget en iedere stijl!”

Kom eens kijken in de showroom: “Gezelligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop: een kopje koffie, een praatje en ruim de tijd om te helpen en adviseren. We bieden kwaliteitsmeubelen tegen een scherpe prijs en een goed servicepakket.”

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!