In de nacht van zaterdag 15 juli omstreeks 03.30 uur stond op de Rijswijkse Landingslaan een caravan in brand. Vrijwel direct nadat agenten hier aankwamen, ontdekten zij dat iets verderop, op de hoek van de Anthony Fokkersingel, ook een auto vlam had gevat. De brandweer bluste beide branden.


De ramen van de woning waar de brandende caravan vlakbij geparkeerd stond, waren door de hitte gesprongen. De bewoners konden wel in hun woning blijven. Zowel de restanten van de caravan als de verbrande auto zijn weggesleept voor nader onderzoek. De eigenaar van de auto was meteen bekend en na een buurtonderzoek konden de agenten de volgende ochtend ook de eigenaar van de caravan achterhalen.

De recherche is een onderzoek gestart naar deze brandstichtingen en is op zoek naar camerabeelden. Heeft u thuis een bewakingscamera en woont u in de omgeving van de Rijswijkse Landingslaan en de Anthony Fokkersingel, dan komt de recherche graag met u in contact. Ook als u andere informatie over de branden heeft, kunt u bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!