Journaliste Monique Brus was samen met een aantal vriendinnen aan het shoppen in het Damcentrum. Op het moment dat zij de Sluis over gingen, kwam een aroma van heerlijke koffie hen tegemoet. Een ‘pittstop’ bij Wings and Roots op de hoek van de Leidsekade was het gevolg. Voor haar rubriek: ‘Uitgaan in LV’ onderging de journaliste de sfeer, entourage en de laagdrempeligheid van Wings and Roots.

Opvallend is meteen de gemoedelijkheid en de rust die de espressobar uitstraalt. Overal waar je zit, heb je privacy en is er een amusant uitzicht op het water, want De Vliet stroomt voor de Leidsekade voor de deur. De geparkeerde auto’s mogen weliswaar in de vakken voor het raam staan, maar de gemeente zou er goed aan doen om deze parkeerplaatsen weg te halen. Hierdoor zouden de wandelaars en uiteraard de bezoekers van Wings and Roots nog meer plezier beleven aan bijvoorbeeld de boten op De Vliet.

De medewerkers Maaike Fraterman en Ruben Rijnenberg zijn uiterst voorkomend. Ze leggen op een vriendelijke manier de diverse soorten koffie uit en de mogelijkheden tot het nuttigen van een lunch. De keuze valt op een Cappuccino en een tosti met rode pesto en Spaanse kaas dat vervolgens verzorgd is klaargemaakt en bijzonder smaakvol is. De cappuccino is in diverse opzichten bijzonder. Wings and Roots scoort hier mee, want de smaak, geur en de warmte zijn van een hoog niveau. Sterker nog, een echte aanrader. Een tweede kop ligt dan ook snel voor de hand. Het is daarom goed voor te stellen dat Wings and Roots niet alleen voor het winkelend publiek, maar ook voor ondernemers en hun relaties ‘the place to be’ wordt. Kwaliteit nodigt tenslotte altijd uit om nog een keer langs te komen.

Openingsfoto VD. Maaike Fraterman en Ruben Rijnenburg achter de counter.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!