Meer dan 100 bezoekers kwamen gisteren naar de gratis Advies- en Taxatiedag van Monuta Van der Togt aan de Rodelaan  in Voorburg. De taxateurs deden meer dan 60 taxaties ten aanzien van vazen, klokken, serviesgoed, postzegels, munten en schilderijen. Het aanwezige team van Monuta Van der Togt was tevreden over het resultaat: “Het was een mooie opkomst. Hier hadden we niet op durven hopen. We hebben vele bijzondere voorwerpen de revue zien passeren”, luidde de algemene conclusie.

Informatief

“Bezoekers leerden niet alleen meer over hun kostbaarheden, maar konden ook informatie krijgen bij onze samenwerkende partners. Wij merkten dat mensen vaak vragen hadden over nalatenschap en bezittingen. Hoe moeten wij dit allemaal goed regelen? Tijdens de Advies- en Taxatiedag konden ze antwoord krijgen op hun vragen. De bijeenkomst was zo’n succes dat we nu al nadenken over een volgende editie”.

Reacties

Ook bezoekers waren enthousiast. “Alles is enorm respectvol georganiseerd. Onze bonbonnière van kristal bleek helaas niet veel waard, maar we hebben wel veel geleerd over de herkomst ervan. De Chinese vaas van oma bleek Japans te zijn en zodoende niet veel waard. Het was fijn om te ervaren dat Monuta op deze manier toegankelijk is, nu eens zonder de ondertoon van verdriet, maar iets leuks, want ook dit is een onderdeel van het leven”.

Samenwerking

Het team van Monuta Van der Togt organiseerde de Advies- en Taxatiedag met de naam ‘Tussen nu en nalatenschap’. Dit was een samenwerking met Goudwisselkantoor en standhouders als Notariskantoor R.M. Dom, West Gedenktekens, Foreburch Financiële Planning, Uitvaartbloemist Den Haag, Partiar, DigiReportage en Dekker Catering.

Foto Monuta PR. Vicky van der Krogt.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!