In de studio van TV Midvliet werd gisteravond een Oudejaarsdebat gehouden. Dit debat was live te zien en te horen op Midvliet TV en radio. Aanwezig waren Astrid van Eekelen (VVD), Marjan van Giezen (PvdA), Walter Rosbenders (Gemeentenbelangen), Stefan van de Griendt (D66) en Jeroen van Rossum (GroenLinks).

Juliette Bouw (CDA), Jan Willem Rouwendal (Christen Unie) en Philippine Hohage van de gelijknamige eenmansfractie hadden zich afgemeld.  De fractievoorzitters werden door de verslaggevers Peter van de Aar en Hans Biard flink aan de tand gevoeld. Er was een terugblik van 2015 op politiek gebied. Tevens kwamen de asielproblematiek, de Duivenvoordecorridor en het milieu uitvoerig aan bod. Ook werden er vragen gesteld aan de fracties over het vuurwerkbeleid in onze gemeente. Tevens was er een column van Ronald Lamping die op zijn eigen wijze en kritisch zijn verhaal deed en ook terugkeek op het afgelopen jaar.

foto: Van links naar rechts: Jeroen van Rossum, Astrid van Eekelen en de presentatoren Peter van de Aar en Hans Biard luisteren naar Marjan van Giezen, die op dat moment aan het woord is.

Tekst/ foto: Ap de Heus

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!