Tanja Schmits is de winnaar van onze facebookactie samen met het kinderspeelparadijs Monkey Town. Door onze krant te liken won de Voorburgse de hoofdprijs van twee toegangskaarten en een volledig verzorgd kinderfeestje bij het grootste speelparadijs uit Haaglanden voor kinderen van 1 tot 12 jaar aan de Westvlietweg nummer 55. ,,Wouw, helemaal gaaf,” reageert Tanja Schmits, de trotse moeder van de zevenjarige tweeling Micky en Yenthe, die op de basisschool De Driemaster aan de Voorburgse Spinozalaan zitten. ,,Wat is het hier groot,” zegt de Voorburgse op het moment dat ze Monkey Town vanmiddag binnen stapt te midden van tientallen andere ouders en kinderen.

Als het gezelschap eenmaal op de fraaie stoelen heeft plaatsgenomen en aan de versnaperingen zit, merkt Tanja op dat Monkey Town schoon, overzichtelijk en goed opgezet is. ,,Hoelang zitten ze hier eigenlijk?,” denkt ze hardop. ,,Hier is namelijk in Leidschendam-Voorburg en omliggende gemeenten een grote behoefte aan. Ik zie dat je ook nog allerlei maaltijden kunt nuttigen. Tevens zijn er ouders die met hun laptop aan het werk zijn. Kortom, het maakt allemaal een professionele indruk.”

Like de pagina van het Voorburgs Dagblad op facebook en houd constant onze facebookacties in de gaten, die samen met het regionale bedrijfsleven plaatsvinden. Binnenkort houdt onze krant facebookacties met sportcentrum Westvliet en de kapperszaken van Emiel Zuidgeest.

foto VD: Journalist/ redacteur Bart Bakker reikt de hoofdprijs, bestaande uit een kinderfeestje, plus twee toegangskaarten, uit aan Tanja Schmits. Haar kinderen Micky en Yenthe zijn blij met de gewonnen entreebewijzen.

Reageer op dit artikel