Zorgondernemers vinden hun weg in nieuwe UNI-gebouw

mainImage
Zorgondernemers vinden hun weg in nieuwe UNI-gebouw

Het voormalige Unicef gebouw in de Jacob van den Eyndestraat 73 in Voorburg heeft een metamorfose ondergaan naar een bedrijfsverzamelgebouw genaamd UNI. Een aantal zorgondernemers heeft hier dan ook zijn intrek genomen. Er zijn inmiddels werkruimtes verhuurd aan specialisten op het gebied van sport en massagetherapie -ergotherapie-kindercoaching en acupunctuur. Door burgemeester Klaas Tigelaar werd het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw gisteren geopend.Bij de opening was het gisteren gezellig druk. 

Het gebouw is een ook nieuwe vestiging van YOEP waar directeur Simon van den Brekel blij mee is,want YOEP is gespecialiseerd in jeugdhulp in de regio Haaglanden.  Omdat dit gebouw een ruim onderkomen heeft, staat YOEP open voor nieuwe aanmeldingen. Het bedrijf kenmerkt zich door kortere wachttijden en verkorte wachtlijsten in de jeugdhulp. YOEP is gespecialiseerd  in de verbinding tussen JGGZ en onderwijs. Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen naar YOEP verwezen worden door de wijkteam FGT of huisarts.

De woordvoerster van het bedrijfsverzamelgebouw sprak de aanwezigen gisteren toe en verwelkomde burgemeester Klaas Tigelaar. Zij gaf hem de microfoon om het woord te doen. Hij sprak zijn waardering uit voor de totstandkoming van het gebouw. Daarna opende Tigelaar de 'UNI' ,waar  circa honderd gasten aanwezig waren om de opening mee te maken.

De woordvoerster werd door Tigelaar veel succes gewenst en kreeg  nog een bos bloemen aan gereikt.

De mensen kregen na de opening een hapje of een drankje. Tevens werd er ook aan de kinderen gedacht, want voor hen was er een amusante kinderworkshop. Voorburg lijkt met dit gebouw in ieder geval op een behoefte in te gaan spelen.

Door Ap de Heus.

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad