Weer een nieuwe huurder voor Mall of the Netherlands

mainImage
Weer een nieuwe huurder voor Mall of the Netherlands

Unibail-Rodamco is verheugd weer een nieuwe huurder voor Mall of the Netherlands te kunnen melden. Wagamama, de op de Japanse keuken geïnspireerde fast casual restaurant formule met shared dining, zal een vestiging openen van 741 m2 in het Restaurant Plaza op de eerste verdieping van Mall of the Netherlands. Op dezelfde locatie zullen onder andere ook Vapiano en O’Learys zich vestigen samen met de Kinepolis bioscoop. Het desbetreffende deel van Mall of the Netherlands zal naar verwachting in 2020 worden geopend.

Over Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland.

Mall of the Netherlands wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum, met ongekend hoog service niveau (vier sterren), waar bezoekers een dag lang kunnen genieten. In een prachtig door MVSA Architects ontworpen gebouw zullen veel flagship stores van (inter)nationale retailers tezamen met onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en de Designer Gallery, vol bijzondere merken, zorgen voor een heerlijk bezoek. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

De vernieuwing van Leidsenhage kunt u volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com.Bron: Unibail Rodamco


Foto: Digitaal Dagblad