Vroegere Mövenpick hotel binnenkort open onder nieuwe naam

mainImage
Vroegere Mövenpick hotel binnenkort open onder nieuwe naam

Bij het vroegere Mövenpick hotel aan het Stationsplein in Voorburg, dat verkocht is de investeringsmaatschappij JaZet Opco1 BV, is men druk bezig om alles gereed te maken voor de opening van een nieuw hotel, die midden augustus gaat plaatsvinden.

,,We willen eerst als hotel onder een nieuwe naam open gaan’’,  zegt Jean-Luc Baeriswyl, die als General Manager in het hotel actief is. ,,Daarna gaan we alles gereed maken om ook het restaurant te openen. Binnen een paar weken hopen we de eerste gasten voor het hotel, waarvan we de naam binnenkort bekend maken, weer te verwelkomen. Dan volgt het restaurant. Voor het ontbijt gaan we, zolang de horeca nog niet open is, een oplossing zoeken in het Huygenskwartier.

Personeel

In het kader van de opening van het hotel is Jean-Luc Baeriswyl dringend op zoek naar personeel. ,,We zoeken versterking voor de receptie’’, zegt hij. ,,Het betreft een vacature voor collega’s, die hun bij voorkeur hun talen spreken, een representatief voorkomen hebben en in ‘shifts’ kunnen werken tussen 7.00 uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds. Leeftijd maakt verder niet uit’’.

Geïnteresseerden kunnen solliciteren via het mailadres  [email protected]

Door Bart Bakker


| Foto: Digitaal Dagblad