Voorburgs Dagblad | Vlietkinderen; kinderopvang die past bij de wereld van morgen: 'Ben jij onze manager Bedrijfsvoering?'

Vlietkinderen; kinderopvang die past bij de wereld van morgen: 'Ben jij onze manager Bedrijfsvoering?'

mainImage
Vlietkinderen; kinderopvang die past bij de wereld van morgen: 'Ben jij onze manager Bedrijfsvoering?'

Vlietkinderen zoekt een professionele, zakelijke verbinder. Iemand met een dynamische persoonlijkheid, die onze organisatie helpt te veranderen op weg naar de toekomst. Digitalisering, wendbaarheid en duurzaamheid zijn hierin belangrijke kernwoorden. Ben jij toe aan een functie in het maatschappelijk domein? Kom dan werken bij Vlietkinderen!

In de functie manager Bedrijfsvoering liggen je verantwoordelijkheden op het gebied van Finance, Risk & Control, ICT, Huisvesting en Verkoop. Je hebt een zelforganiserende werkhouding, neemt medewerkers mee in veranderingsprocessen, je brengt partijen bij elkaar, neemt initiatief, maar laat de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort.

In deze (nieuwe) functie maak je onderdeel uit van het MT en geef je leiding aan de betreffende stafafdelingen. De functie is voor 32-36 uur / schaal 12 CAO Kinderopvang.

Heb je belangstelling voor deze functie?

Solliciteer dan direct, maar in ieder geval voor 4 juni aanstaande.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar [email protected]

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Vlietkinderen via 070 317 59 59 en vragen naar Yvonne Bood. Wegens vakantie van Tine Oudshoorn treedt zij op als contactpersoon.

De manager Bedrijfsvoering krijgt een aanstelling voor één jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden, wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Assessment maakt deel uit van de procedure.

De eerste ronde van de selectiegesprekken hebben wij gepland op 25 en 27 juni in de ochtend.

Bron: Vlietkinderen


Foto: Digitaal Dagblad