Veilingmeester Frits Wester haalt 6.000 euro op

mainImage
Veilingmeester Frits Wester haalt 6.000 euro op

Onlangs vond in cafe Het Torentje een veiling plaats van ondernemers uit het Huygenskwartier. De opbrengst van de veiling kwam ten goede aan de Samenloop voor Hoop Haaglanden van KWF kankerbestrijding.

Samenloop voor Hoop is het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt stil gestaan bij kanker en het leven gevierd. Dit jaar zal de SLvH Haaglanden plaatsvinden op 26 en 27 mei in Park Vreugd en Rust direct naast het Huygenskwartier.

Het idee van de veiling kwam van ondernemer Aad Gaiser uitbater van Cafe ‘t Torentje die tevens zijn 1e lustrum vierde. De veiling was in handen van mede eigenaar Frits Wester.

Bij deze bijzondere en unieke samenwerking stelden vrijwel alle ondernemers uit het gebied geheel belangeloos een cadeau beschikbaar ter veiling voor het goede doel. Nog niet eerder was er sprake van een collectieve samenwerking voor een goed doel waarbij zoveel mogelijk geld moest worden ingezameld.

Teamcaptain ondernemers Huygenskwartier, Bart Beljaars van Signia Grote Maten, kijkt tevreden terug op de veiling en de gezellige avond. Kortom,  al met al een geslaagde samenwerking van ondernemers in het Huygenskwartier.


Foto: Digitaal Dagblad