Uitreiking 'Mooiste Match' Beursvloer

mainImage
Uitreiking 'Mooiste Match' Beursvloer

Wij nemen u mee terug naar 1 november 2017, de derde Beursvloer aan Vliet, 30 bedrijven, 40 maatschappelijke organisaties en 113 matches. Maar welke was nu de mooiste volgens de drie koppige jury bestaande uit Lia de Ridder, wethouder Economische zaken en voorzitter platform EOA, Marie-Leontine de Graaf, voormalig directeur Rabobank Leidschendam-Voorburg, Marcel Deijl, directeur-bestuurder van Woej.

Tijdens de netwerkbijeenkomst bij De Star, georganiseerd door MKB Leidschendam-Voorburg werd de match tussen Van Heugten Tours en Fenomeen Bovenveen uitgeroepen tot de “Mooiste Match” van de Beursvloer 2017.

“Van Heugten Tours heeft met deze match echt out of the box gedacht en goed gekeken waar ook voor hen de meerwaarde lag. En de deelnemers van Bovenveen hebben gezamenlijk ontdekt dat er ook als je minder mobiel bent meer mogelijk is dan je denkt” aldus de jury.  “Een match die echt goed laat zien wat bedrijven en maatschappelijke organisaties voor elkaar kunnen betekenen”.

Maandag 19 maart jl. heeft van Heugten Tours een rondrit door Den Haag verzorgd met mindervaliden uit Bovenveen in de nieuwe speciale rolstoeltouringcar. De chauffeurs van Van Heugten konden op deze manier ervaring opdoen met rolstoelen en scootmobielen met échte mensen ipv lege rolstoelen. En 16 bewoners van  Bovenveen hadden een fantastisch uitje langs openbare plekken in de regio die voor rolstoelen goed toegankelijk zijn. Mevrouw van Kesteren van Fenomeen Bovenveen had de rondrit samengesteld.

De prijs bestaat uit een financiële bijdrage  van €500,-  ter beschikking gesteld door het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt.  Mooi natuurlijk, maar de grootste winst zit in het feit dat dit niet bij een eenmalige actie blijft, maar dat er een duurzame samenwerking is ontstaan wordt waar beide partijen de vruchten van plukken.

Andere genomineerde matches waren:
- Wijkvereniging Leidschendam Oud Zuid & De Kunst van het rondkomen
- Middin & Monuta

Beursvloer aan de Vliet wordt georganiseerd door het Vrijwilligerspunt in samenwerking met Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt, MKB Leidschendam-Voorburg en VOC.  

Bron: Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt,


| Foto: Digitaal Dagblad