Tour de BBR.....

mainImage
Tour de BBR.....

Onlangs heeft het bestuur van de BBR een schouwronde gefietst over de Rijswijkse bedrijfsterreinen. Om klokslag 15:00 was de start in Hoornwijck, vervolgens werd bedrijfsterrein Broekpolder nader verkend en werd er doorgefietst richting de Zuidflank. De obstakels tijdens de rit waren voor het goedgetrainde bestuur geen probleem en diverse BBR-leden werden spontaan bezocht. Alle bevindingen werden zorgvuldig genoteerd door de secretaris Remco Zijlstra. Via Delft keerde men terug in de Plaspoelpolder.

“Door deze bevindingen op locatie krijgen we een nog beter beeld van de ondernemingen in Rijswijk en de (logistieke) problemen waar ze tegenaan lopen” vertelt bestuurslid en vicevoorzitter Astrid van Steenderen. De route werd samengesteld door bestuurslid Sander Knijnenburg die het bestuur na afloop veilig naar de evaluatielocatie navigeerde.

Deze inventarisatie nemen we mee in ons kwartaaloverleg met het college legt voorzitter Peter Hartevelt uit. De vakanties zijn voorbij dus we kunnen weer aan de slag voor een goed ondernemersklimaat voor de Rijswijkse ondernemingen.


Foto: Digitaal Dagblad