The Sting en Costes naar Mall of the Netherlands

mainImage
The Sting en Costes naar Mall of the Netherlands

In het nieuw te bouwen deel van Mall of the Netherlands zullen in 2020 The Sting en Costes zich naast elkaar gaan vestigen. Unibail-Rodamco is verheugd opnieuw een belangrijke toevoeging aan Mall of the Netherlands te kunnen melden.

De winkels zijn in totaal ruim 3.500 m2, verspreid over twee verdiepingen. Ze worden ingericht naar het allernieuwste concept. Het desbetreffende deel van het winkelcentrum wordt in 2020 geopend.

Over Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Mall of the Netherlands wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum, met ongekend hoog service niveau (vier sterren), waar bezoekers een dag lang kunnen genieten. In een prachtig door MVSA Architects ontworpen gebouw zullen veel flagship stores van (inter)nationale retailers tezamen met onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en de Designer Gallery, vol bijzondere merken, zorgen voor een heerlijk bezoek. Unibail-Rodamco investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

 


| Foto: Digitaal Dagblad