Tassen- en kofferspecialist Van Os in 'The Mall'

mainImage
Tassen- en kofferspecialist Van Os in 'The Mall'

Unibail-Rodamco-Westfield heeft een huurovereenkomst met tassen- en kofferspecialist Van Os gesloten voor Mall of the Netherlands. De winkel, met een omvang van 128 m2, wordt in 2019 geopend. Het desbetreffende deel van het winkelcentrum wordt momenteel herontwikkeld als onderdeel van de realisatie van Mall of the Netherlands.

Over Mall of the Netherlands

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als ‘Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland.

Mall of the Netherlands wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum, met ongekend hoog service niveau (vier sterren), waar bezoekers een dag lang kunnen genieten. In een prachtig door MVSA Architects ontworpen gebouw zullen veel flagship stores van (inter)nationale retailers tezamen met onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en de Designer Gallery, vol bijzondere merken, zorgen voor een heerlijk bezoek. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

De vernieuwing van Leidsenhage kunt u volgen op www.leidsenhagevernieuwt.nl en www.mallofthenetherlands.com.
Bron: Unibail Rodamco.


Foto: Digitaal Dagblad