Sima neemt Technisch Bureau Solleveld over

mainImage
Sima neemt Technisch Bureau Solleveld over

Sima Installatietechniek heeft per 1 augustus Technisch Bureau Solleveld uit Voorburg overgenomen. Technisch Bureau Solleveld is reeds vanaf 1966 gevestigd in Voorburg en de werkzaamheden bestaan uit loodgieterswerkzaamheden, plus centrale verwarming werkzaamheden alsmede onderhoud aan cv/combi ketels.

Volgens Martin van Sima Installatietechniek is deze overname een goede aanvulling voor zijn bedrijf en kan deze probleemloos worden toegevoegd. ,,Met rond de 1000 nieuwe service en onderhoud  contracten voor cv / combi ketels  op de al bestaande 15000 service en onderhoud contracten van Sima Installatietechniek zal deze overname zeker een succes worden'', aldus de Voorburger.

Volgens Martin zijn de onderhandelingen zeer goed en fijn verlopen. ,,De heer Ruijgrok zal voorlopig zijdelings betrokken blijven'', zegt Martin. ,,De strategie van Sima Installatietechniek blijft  op een gecontroleerde manier groeien  d.m.v. overnames en autonome groei''.

Volgens Martin, die zijn bedrijf samen met zijn vrouw Simone runt, is de rol van zijn medewerkers en de tevredenheid van de klanten erg belangrijk, dan komt de rest vanzelf.

 


| Foto: Digitaal Dagblad