Selfiespots in de Bijenkorf een publiekstrekker

mainImage
Selfiespots in de Bijenkorf een publiekstrekker

Door Angelique Starreveld

Een publiekstrekker is het geworden, de selfiespots in de Bijenkorf. Vooral de Bijenkorf Den Haag heeft het er maar gezellig druk mee. Edwin Wilkens, manager Services van de Bijenkorf is trots op zijn winkel: “Onze vestigingen stralen uit dat wij geven om onze klanten met goede service, een hoogwaardig, betaalbaar aanbod van producten en een mooie, overzichtelijke indeling. Elke dag is weer anders”.
Sinds enige tijd heeft de Bijenkorf plaats ingeruimd voor selfiespots en elke vestiging gebruikt een andere felle kleur. Groen, blauw, paars; vestiging Den Haag heeft gekozen voor geel.
“Ja, superleuk ons gele ballenbad. Kinderen zijn er helemaal blij mee en willen er bijna niet meer uit. Des te meer ruimte hebben de ouders om ontspannen te winkelen met een vrolijk kind. Onlangs heeft er nog iemand een selfie gemaakt met zijn hond, dat was hilarisch. Leuk is ook dat iedereen het plaatst op Instagram of Facebook. Een leuke, positieve actie en wij zijn blij met alle spontane en tevreden klanten. Daar doe je het voor”, aldus Wilkens.


Foto: Digitaal Dagblad