Samenwerking tussen Annatommie mc en Rijswijksche Hockeyclub

mainImage
Samenwerking tussen Annatommie mc en Rijswijksche Hockeyclub

Annatommie mc staat diverse sportverenigingen bij om blessures te voorkomen en te behandelen. In dit opzicht is de medisch specialist in het behandelen van artrose, sportblessures en andere bewegingsklachten onlangs een samenwerking aangegaan met de Rijswijksche Hockeyclub (RHC).

Via de op de vereniging actieve fysiotherapeut Tim Konings worden spelers en speelsters met blessures naar Annatommie mc doorverwezen. ,,Dit bevalt ons prima’’, zegt Richard Reinigert namens RHC. ,,De (selectie)spelers worden snel geholpen en omdat ze in Rijswijk zijn gevestigd, is het ook dichtbij huis. Je merkt dat bij Annatommie mc veel kennis aanwezig is om (sport)blessures en klachten te behandelen. Hoewel de samenwerking dit seizoen is gestart, heeft hun rol binnen RHC heeft op deze manier al een meerwaarde’’.Foto VD. Astrid Persoon en Richard Reinigert ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Kennismaking

Vanwege de huidige samenwerking was Astrid Persoon, vestigingsmanager van Annatommie mc in Rijswijk, onlangs te gast bij RHC. Zo ging zij op de foto met dames-1 die overigens in de tweede klasse dit seizoen kampioen kunnen worden. Promotie zit in er in ieder geval in met het team, waar Annatommie mc shirtsponsor is. ,,Bijzonder plezierig om met de speelsters en de technische staf kennis te maken’’, reageert Astrid Persoon.  ,,Onze samenwerking gaat veel verder dan alleen blessures van sporters behandelen die via een fysiotherapeut van de club worden doorverwezen’’.

Helpende hand

,,Juist daarom zijn we blij dat RCH open staat dat Annatommie mc in preventief opzicht de helpende hand biedt en binnen de vereniging zichtbaar wordt’’, vervolgt Astrid Persoon. ,,We hebben hier veel ervaring mee. Zo houden we bij diverse verenigingen blessurepreventie- en avonden voor trainers en coaches. Daarnaast staan we de leden actief bij in het voorkomen en verhelpen van sportblessures’’.

Vrijhouden

Annatommie mc houdt voor de sporters van de clubs, waarmee het bedrijf samenwerkt, altijd twee plekken per dag vrij. ,,Zo kunnen we voor onze partners snel schakelen’’, legt Astrid Persoon uit. ,,Dit wordt door hen dan ook bijzonder op prijs gesteld. Tevens zijn er inloopspreekuren die gratis en zonder verwijzing van een huisarts te bezoeken zijn. Binnen een korte tijd weet de sporter door de screening van onze specialist zodoende waar hij aan toe is’’.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad