Samenwerking met Dekker Zoetermeer

mainImage
Samenwerking met Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer is partner geworden van Voorburgs Dagblad, dat graag het bedrijfsleven in Leidschendam-Voorburg aan zich wil binden. ,,Dekker Zoetermeer is dé locatie met de ideale combinatie van sport, entertainment, restaurants en vergadermogelijkheden'', zegt algemeen manager Roy Wunderink. ,, De veelzijdigheid in aanbod in combinatie met een gastvrij team maakt Dekker Zoetermeer de perfecte plek voor (sportieve) evenementen, vergaderingen & workshops, bijzondere feestjes zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft, of gewoon een leuke dag uit. Van maart tot oktober is het stadsstrand geopend, gelegen aan het water en te bereiken via restaurant Sweet Lake Italy. Je vindt hier een zonovergoten terras, fijne loungeplekken én speelfaciliteiten voor de kleintjes''.

,,We willen graag ook buiten Zoetermeer zichtbaar worden'', vervolgt Roy Wunderink. ,,Voorburgs Dagblad kan met zijn grote bereik hier een belangrijke rol in spelen. Tevens spreekt het ons aan dat zij ook verbinden met andere relaties. We kijken dan ook uit naar de samenwerking''.

,,Dekker Zoetermeer ligt amper een kwartier rijden van Leidschendam-Voorburg'', reageert eindredacteur en online adviseur Bart Bakker. ,,Het is een bedrijf waar de kwaliteit werkelijk vanaf druipt. Ik was dan ook bijzonder indruk van alle mogelijkheden. Via de collega's van Zoetermeer Dagblad, waar Dekker Zoetermeer ook mee samenwerkt, zag ik regelmatig aansprekende artikelen voorbij komen. Mooi en een eer om Dekker Zoetermeer aan ons te kunnen binden en hen met onze relaties te verbinden''.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad