Romy de Groot (Plant & Zo) sluit de deuren

mainImage
Romy de Groot (Plant & Zo) sluit de deuren
Onderneemster Romy de Groot heeft om gezondheidsredenen moeten besluiten om te stoppen met haar plantenspeciaalzaak Plant & Zo op het Koningin Julianaplein.  ,,Met pijn in mijn hart wil ik jullie mede delen dat ik, Romy, heb moeten besluiten te stoppen met Plant&Zo'', schrijft ze op haar Facebookpagina. ,,Vanaf 1 juli 2018 wordt Plant&Zo Voorburg over genomen door een nieuwe bloemenwinkel. In 2014 ben ik dit avontuur vol passie en energie begonnen. Zoals de meeste van jullie weten heb ik 8 maanden geleden een ongeluk gehad waar ik blijvend letsel aan heb overgehouden. Om deze reden heb ik de keuze moeten maken om te stoppen met mijn winkel, hoe enorm verdrietig ik dit ook vind''.


,,Ik heb 4 jaar mogen genieten van mijn droom maar vooral van jullie'', vervolgt Romy. ,, Jullie gezelligheid, jullie vertrouwen, enthousiasme en toewijding. Ik wil jullie daarvoor enorm bedanken want zonder jullie hadden we dit niet kunnen neer zetten. Dit wil ik met jullie de hele maand juni 'vieren'. We hebben daarom vanaf 1 juni opheffingsuitverkoop. Denk er ook aan cadeau- en tegoedbonnen in te leveren voor 1 juli''.

,,Ik zal de winkel maar vooral jullie lieve mensen enorm missen. Ik moet me nu concentreren op mijn gezondheid maar daarna ga ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Wie weet tot dan. Laten we er samen een mooie laatste, onvergetelijke maand van maken...''

 

| Foto: Digitaal Dagblad