Rabobank verbindt zich aan ‘WIJZIJNRKAVV’

mainImage
Rabobank verbindt zich aan ‘WIJZIJNRKAVV’

Rayondirecteur Rob Joosten tekende vanochtend namens de Rabobank Regio Den Haag een samenwerkingsovereenkomst met ‘WIJZIJNRKAVV’, dat een maatschappelijk initiatief is van voetbalvereniging RKAVV. Een deel van de opbrengsten van deze businessclub wordt verenigingsbreed besteed, een ander deel  gaat naar diverse goede doelen.

,,RKAVV vindt het belangrijk om verder te kijken dan alleen naar de profit’’, legt  Marcel Gräffner, bestuurslid ‘Sponsoring’ van de club uit. ,,Deze profit haalt voetbalvereniging RKAVV voor een groot gedeelte uit sponsorgelden. Maar wij willen onze sponsorgelden niet alleen inzetten om de club draaiende te houden. Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor onze rol in de maatschappij’’.

Partner

,,We zijn bijzonder blij met de komst van de Rabobank’’, sprak RKAVV-voorzitter Frans van Rossum vanochtend tijdens een druk bezet en prima verzorgd ondernemersontbijt bij partycentrum Hijdra aan de Broekweg in Leidschendam. ,,De Rabobank is een mooie nieuwe partner’’, vulde Marcel Gräffner aan. ,,Ons initiatief ‘WIJZIJNRKAVV’ heeft inmiddels negentien partners. Hier zijn we dan ook bijzonder trots op’’.

Toekomst

De Rabobank en RKAVV werken nu ook al samen als het gaat om het ‘Buurthuis van de Toekomst’. ,,Met dit fenomeen hebben we bijzonder positieve ervaringen’’, zegt Rob Joosten. ,,Zo doen we dit onder andere ook met Blauw Zwart in Wassenaar en hockeyclub Forescate in Voorschoten.  Het laat zien dat bijvoorbeeld een clubgebouw multifunctioneel wordt gebruikt. Ook door de samenwerking met ‘WIJZIJNRKAVV’  tonen we in Leidschendam- Voorburg graag onze maatschappelijke betrokkenheid, die natuurlijk verder gaat dan het clubgebouw. Want ook maatschappelijk wil de Rabobank zichtbaar zijn’’.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad