Rabobank opent filiaal in Oud Rijswijk; BBR ontvangt leden

mainImage
Rabobank opent filiaal in Oud Rijswijk; BBR ontvangt leden

Vrijdagmiddag waren de Rabobank en Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR) gastheren voor de 200 genodigden die aanwezig waren om het Rabobank kantoor aan de Kerkstraat te zien openen. Dit werd gedaan door een tovertruc van illusionist Robin Matrix met assistentie van burgemeester Michel Bezuijen en twee jonge rekeninghouders van de Rabobank, Jann en Finn.

Harmen Bosma, rayondirecteur Rabobank in Rijswijk-Ypenburg, verwelkomde de genodigden binnen en buiten de nieuwe vestiging. Ondernemers, politici en andere geïnteresseerden werd in aanwezigheid van burgemeester Michel Bezuijen en Harry Wientjens, directeur Particulieren & Private Banking van de Rabobank, opgeroepen om kennis te nemen van het magazine Delft Business dat aan het einde van dit jaar navolging gaat krijgen in Rijswijk.

Harmen Bosma zag enkele overeenkomsten tussen de Rabobank en de BBR. “We proberen beide om mensen te verbinden en kennis te delen. Uit een onderzoek van de Rabobank is gebleken dat ondernemers een stuk effectiever ondernemen wanneer ze samenwerken. Alleen moeten ze elkaar eerst leren kennen.” Met zoveel ondernemers op het gecombineerde Rabobank-BBR feestje werd hij met 200 aanwezigen op zijn wenken bediend.Ook Peter Hartevelt, de voorzitter van de BBR, verwelkomde de aanwezigen. “Het gaat goed met de BBR. Met 230 leden hebben we een groei doorgemaakt van 16 procent. We hebben onlangs een enquête verstuurd naar de ondernemers  waarin we vragen hoe zij denken over de woon-werkdiscussie in de Plaspoelpolder. Aan de hand van de uitkomst van de enquête gaan wij voor 1 oktober onze visie hierop bekendmaken.” Ook memoreerde Hartevelt aan het feit dat er 34 mensen aan een nieuwe werkplek zijn geholpen door een samenwerking tussen de BBR en het Werkgevers Service Punt in Rijswijk.Illusionist Robin Matrix voorzag daarna de burgervader van een dropambtsketen en ‘toverde’ hij de sleutel tevoorschijn waarmee de Rabobank vestiging officieel geopend kon worden.


Foto: Digitaal Dagblad