Pavarotti Delft onder grote belangstelling geopend

mainImage
Pavarotti Delft onder grote belangstelling geopend

Na maanden van verbouwen opende burgemeester Marja van Bijsterveldt vanmiddag Pavarotti Delft in het oude Stationsgebouw aan het Stationsoplein in Delft. Honderden gasten waren er getuige van hoe de burgemeester in het fraaie restaurant op een trap het laatste ontbrekende tegeltje, voorzien  van een laagje cement, op een grote tegelwand plaatste. Kort daarvoor hadden de honderden gasten toespraken aangehoord van eigenaar Rene Bogaart die zijn zoon Don symbolisch de sleutels van het grote monumentale pand gaf. Don Bogaart krijgt de eindverantwoording over dit schitterende en ruime restaurant.Don Bogaart ontvangt van zijn vader de sleutels. Marja van Bijsterveldt kijkt toe. 

,,Maar je staat er niet alleen voor'', waren de afsluitende woorden van Rene Bogaart. ,,Naast mezelf komen je broers en zussen je helpen''.

,,De familie Bogaart is op weg om een zelfde familie als de bekende Van der Valken te worden'', sprak Marja van Bijsterveld met respect en een glimlach. Morgen in onze krant diverse interviews in onze krant over de nieuwe zaak van Big Horeca, die amper een week na Pavarotti Dolce in the Mall of The Netherlands werd geopend.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad