Opening YOEP door burgemeester Tigelaar

mainImage
Opening YOEP door burgemeester Tigelaar

Op donderdag 17 mei om 16. 00 uur opent burgemeester Klaas Tigelaar het gebouw DE UNI en hiermee ook de nieuwe vestiging van YOEP. In 2016 is YOEP gestart met de levering van Jeugdhulp in de regio Haaglanden. Sinds de start heeft YOEP een forse groei doorgemaakt.  Dit is dan ook een reden voor een ruimer onderkomen in het unieke gebouw aan de Jacob van den Eyndenstraat 73 in Voorburg. Hiermee wordt het voor YOEP mogelijk om open te staan voor nieuwe aanmeldingen, kortere wachttijden en verkorting van de wachtlijsten in de jeugdhulp.

YOEP Onderwijs en Zorg. YOEP is een kinder- en jeugdpsychiatrische praktijk met vestigingen in Warmond en Voorburg. YOEP is gespecialiseerd in de verbinding tussen JGGZ en Onderwijs. Kinderen tot 18 jaar kunnen verwezen worden door het wijkteam of JGT of door de huisarts. Als er zorgen zijn over de ontwikkeling van een kind biedt YOEP passende zorg. Ouders, leerkrachten en het netwerk rondom het kind worden hierbij zo nodig ingeschakeld

In het gebouw DE UNI, het voormalig Unicef kantoor, zijn bevindt zich een ruime combinatie van JGGZ en JGZ-organisaties zodat een uniek en ruim aanbod aanwezig is.

Opening DE UNI en YOEP: donderdag 17 mei 2018, 16:00 uur, Jacob van den Eyndenstraat 73 in Voorburg.


Foto: Digitaal Dagblad