Ook 'SIMA Keukens' partner van Voorburgs Dagblad

mainImage
Ook 'SIMA Keukens' partner van Voorburgs Dagblad

Naast SIMA Installatietechniek is ook SIMA-Wout van Galen Keukens partner geworden van Voorburgs Dagblad. Tijdens een lunch in restaurant 'The River' bij de Oude Haven in Voorburg, waar veel ondernemers komen, ondertekende eigenaar Martin Hennink en eindredacteur/ on line media-adviseur Bart Bakker hiervoor een overeenkomst.

,,De samenwerking met Voorburgs Dagblad bevalt bijzonder goed'', zegt Martin Hennink. ,,Sterker nog, ze hebben echt een groot bereik. De redactionele invulling kun je aan Bart Bakker wel overlaten. SIMA Keukens is onderdeel van SIMA Installatietechniek. Ons gespecialiseerde bedrijf verkoopt kwaliteitskeukens in elke prijsklasse uit de SIMA huiscollectie en de SieMatic collectie. Voor het aanpassen van het leidingwerk voor de nieuwe keuken kan men de vertrouwde monteurs van SIMA verwachten. Bij SIMA-Wout van Galen Keukens kunt u rekenen op de vertrouwde SIMA service gecombineerd met een eerlijke, scherpe prijs. Bovendien beschikt SIMA-Wout van Galen Keukens over een uitgebreide webshop speciaal voor inbouw apparaten. Een moderne online winkel die de vertrouwde SIMA service en betrouwbaarheid combineert met super scherpe internet prijzen. Neem eens een kijkje de website of in de webshop''.

,,Het is eer en uitdaging om naast SIMA Installatietechniek ook SIMA Keukens te positioneren'', zegt Bart Bakker. ,,Martin Hennink is een dierbare en goede relatie van ons. Hij is in mijn ogen een deskundige in zijn vak met veel expertise en ervaring. Ik vind het dan ook plezierig om met hem te gaan samenwerken''.


Foto: Digitaal Dagblad