Leon Zuidgeestkappers aan Damlaan viert vijfjarig bestaan

mainImage
Leon Zuidgeestkappers aan Damlaan viert vijfjarig bestaan

Leon Zuidgeestkappers heeft in het verleden 17 jaar op de Damlaan 39 in Leidschendam gezeten. Deze week vieren zij hun vijfjarig jubileum op de nieuwe locatie aan de Damlaan nummer 1.

,,Onze ouders hebben een mooie basis neergelegd’’, vertelt Emiel Zuidgeest, die de zaak samen met zijn zus Madeleine runt. ,,Vandaar uit zijn we verder gaan bouwen. Deze week vieren we met trots onze eerste lustrum. De jaren zijn werkelijk voorbij gevlogen, waarin we in staat geweest om door te pakken’’.

Veelzijdige

Emiel Zuidgeest doelt hiermee onder meer op het veelzijdige assortiment als het gaat om alle behandelingen die bij de kapperszaak mogelijk zijn. ,,We gaan veel verder dan alleen ‘even’ knippen’’, vertelt hij. ,,Dankzij de aanwezige tophairstylisten hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd. Bij ons worden dagelijks veel trendy en modieuze kapsels gemaakt.  We zijn dan ook bijzonder trots op ons team van medewerkers, dat zich in de loop der jaren steeds verder heeft ontwikkeld’’.Toekomst

De toekomst wordt door met veel optimisme en ambities tegemoet gezien. ,,Het is hard werken om ons huidige hoge niveau vast te houden’’, besluit Emiel Zuidgeest. ,,Maar de zaak aan de Damlaan is een mooie parel in ons kappersbedrijf met diverse vestigingen geworden. Langzaam gaan we alles verder uitbouwen naar nog mooiere dingen voor onze klanten, die we graag laten meeprofiteren van het eerste lustrum. Zo ligt er in september voor onze vaste klanten aan de Damlaan in de zaak een cadeaubon klaar. Als dank voor het gestelde vertrouwen, de plezierige omgang met de medewerkers en de band die we met hen hebben opgebouwd’’.

Alles van de vestigingen van Leon Zuidgeestkappers is te vinden  via http://leonzuidgeest.nl/

Door Bart Bakker


| Foto: Digitaal Dagblad