Leon Zuidgeest Kappers klaar voor de feestdagen

mainImage
Leon Zuidgeest Kappers klaar voor de feestdagen

De hairspecialisten van Leon Zuidgeest Kappers bereiden zich de komende weken voor op de kerstdrukte die in alle salons wordt verwacht. ,,De feestdagen zijn traditiegetrouw een moment dat iedereen er bijzonder mooi wil uitzien’’, zegt Emiel Zuidgeest, die samen met zijn zus Madeleine de eigenaar is. ,,Er zijn tenslotte tijdens de diners tal van foto-momenten. We constateren ieder jaar dat men zodoende extra aandacht aan hun haar besteed.  Laat je daarom inspireren en adviseren door onze zeer ervaren hairstylisten. Het gaat tenslotte om jouw ultieme look tijdens de feestdagen’’.De fraaie vestiging van Leon Zuid Kappers aan de Damlaan in Leidschendam.

Leon Zuidgeest Kappers heeft een relaxte setting, hoog opgeleide kapsters, een stijlvol interieur, goed gekwalificeerde stylisten, de nieuwste productielijnen en een perfecte bereikbaarheid en parkeergelegenheid. In de salons wordt  alleen gewerkt met super kwaliteitsmerken in verzorging, styling en kleuring.

,,Tevens gebruikt iedereen  plantaardige producten. Door het gebruik van deze producten houd je de natuurlijke uitstraling van je haar vast’’, aldus Emiel Zuidgeest. ,,Zodoende is er sprake van gebruik van kwalitatief hoogstaande producten. Dit komt de gezondheid van het haar ten goede’’.Mogelijkheden

Leon Zuidgeest Kappers kent veel mogelijkheden. Zo zijn de salons ook het perfecte adres voor extensions of weave Hair. ,,Heb jij ook het probleem dat je je haar tekort of te dun vindt ? We hebben daar een aantal verschillende oplossingen voor’’, vertelt Emiel Zuidgeest. ,, Weave Hair is bijvoorbeeld een super oplossing bij deze techniek. We maken een aantal vlechten op je hoofd en hier aan naaien we het echte weave haar vast (zie foto ). Het is totaal niet schadelijk voor je eigen haar en jullie zullen versteld staan dat je dit al voor een heel schappelijk bedrag kan laten doen’’.

,,Wat je natuurlijk ook kan doen zijn extensions. Hierbij maken we strengen vast aan je eigen haar. We gebruiken alleen maar het haar van great lenghts . Dit is het beste merk ten aan zien van de extensions dat er is’’.Reserveren

,,Reserveer tijdig in onze salons, want voor je het weet is het Kerst. Onze agenda’s lopen dan ook al behoorlijk vol’’, besluit Emiel Zuidgeest. ,,We kijken overigens uit naar de drukte. Het zijn weliswaar hectische, maar ook gezellige dagen’’.

Reserveren kan online via onderstaande link. Maak via deze weg snel en makkelijk jouw afspraak. Gedurende de feestdagen zijn er speciale openingstijden, namelijk op maandag 24 december van 8.30 uur tot 16.30 uur en op maandag 31 december van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Via deze link kan men in alle zaken voor de feestdagen een afspraak maken.

Alles van de vestigingen van Leon Zuidgeestkappers is te vinden  via http://leonzuidgeest.nl/Volg alle acties en nieuwtjes ook op fb LeonZuidgeestkappers of op instagram Leon Zuidgeestkappers. Zoals bijvoorbeeld de populaire giftcard die speciaal voor de klanten verkrijgbaar is. (zie foto).

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad