Leidschendammers strijden om miljoenenjacht

mainImage
Leidschendammers strijden om miljoenenjacht

Vijftig Leidschendammers uit postcodegebied 2264 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Leidschendam daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 16 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lenie (66) uit Leidschendam is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "We vinden het heel leuk om plaats te mogen nemen in de studio. We kijken altijd naar ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Ik heb nog niet nagedacht over een tactiek om het spel te spelen. Mijn man wel, maar dat vechten we onderweg naar de studio wel uit. Ik ben net gepensioneerd en als we een geldbedrag winnen, dan hebben we alle tijd om het uit te geven. Wie weet gaan we dan een hele maand op vakantie!"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Leidschendam zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Leidschendam is zondag 16 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.


Foto: Digitaal Dagblad