Lancering online platform KinderKennisCenter

mainImage
Lancering online platform KinderKennisCenter

Casa Niraï lanceert het online platform: Het KinderKennisCenter. Vanaf vandaag kunnen professionals die werkzaam zijn op het gebied van zwangerschap en kinderen in Voorburg zich online verzamelen op het platform. Ouders (to be) kunnen op dit platform zo heel makkelijk de professional vinden die hen kan ondersteunen bij hun hulpvraag tijdens de zwangerschap of opvoeding.

Het platform

De professionals die op het platform te vinden zijn, zijn zelfstandigen met veel kennis en een eigen praktijk. Deze professionals komen niet in zicht bij het reguliere traject en bezitten veel kennis over vaak meerdere onderwerpen of werken met verschillende methodes. Op het platform zijn professionals, workshops en wisdom courses te vinden over bijvoorbeeld hypnobirthing, ADHD, leermethoden of huilbaby’s.

Ontstaan platform

Tijdens haar werk spreekt Niraï Melis, eigenaresse van Casa Niraï en zelf kinderfluisteraar, regelmatig ouders die zoekende zijn naar hulp voor hun kind. De ouders kunnen moeilijk de professional vinden die hun kind op de juiste manier hulp kan bieden. Ook werkt zij veel met zelfstandige professionals die de kennis hebben om deze kinderen te helpen, maar het moeilijk vinden om de ouders te bereiken. Het platform heeft als doel om vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen. Het doel is tevens om de reguliere instanties te ontlasten. De zelfstandige professionals kunnen ouders en kinderen op professionele wijze ondersteunen.

Professionals gezocht

Om het platform een succes te maken zoeken we nog professionals die zich op het platform willen aansluiten.

Meer informatie

De website is te vinden op www.kinderkenniscenter.nl. Hier is ook meer informatie te vinden voor professionals.


Foto: Digitaal Dagblad