Klaar voor het eerste Vlietkinderen Debat

mainImage
Klaar voor het eerste Vlietkinderen Debat

Central Park by Ron Blaauw aan het Oosteinde in Voorburg is dinsdag vanaf 15.30 uur het decor van het eerste Vlietkinderen Debat. Organisator Bart Bakker is inmiddels, in samenwerking met Yvonne Bood van Vlietkinderen, zo'n vier maanden met de voorbereiding bezig.

,,Het eindresultaat mag er zijn'', zegt Bakker. ,,Meer dan honderd gasten hebben zich aangemeld. Er zijn kwalitatief bijzonder goede debaters met kennis van zaken.  Er is veel belangstelling voor de kinderdagopvang branche in Leidschendam-Voorburg en omliggende gemeenten. De wetgeving is per 1 januari veranderd. Er zijn maar weinig bedrijven als Vlietkinderen die hier op kunnen inspelen''.Een speciaal dankwoord voor Yvonne Bood (foto) is op zijn plaats. Mede dankzij haar ervaring en expertise is het eerste Vlietkinderen Debat geboren.

,,Ook wij kijken er enorm naar uit'', reageert eigenaar Joey de Kruijf van Central Park by Ron Blaauw. ,,Er komen veel gasten, die de gelegenheid krijgen om met ons kennis te maken en in het restaurant te blijven dineren. Tevens is er borrel na afloop van de debatten. Central Park by Ron Blaauw wordt op een positieve wijze zichtbaar, want iedereen krijgt een goede indruk van al onze mogelijkheden. We zijn dan ook maatschappelijk partner van het debat, want we vinden het onderwerp bijzonder belangrijk. Een goede opvoeding voor je kinderen gaat tenslotte ieder gezin aan''.

Stompwijker Jan Groeneweg zal de logistiek met betrekking tot het podium en geluid voor zijn rekening nemen. John Meyer is de video-man.

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad