Kerastase actie bij Leon Zuidgeestkappers: Derde product gratis…(!)

mainImage
Kerastase actie bij Leon Zuidgeestkappers: Derde product gratis…(!)

Leon Zuidgeestkappers doet ook tijdens de zomermaanden van zich spreken waar de hairstylisten traditiegetrouw met de beste merken werken. ,,Ook hierin zijn we trendsettend en modieus’’, merkt eigenaar Emiel Zuidgeest op. ,,De klanten van Leon Zuidgeest Kappers hechten veel waarde aan service, vakbekwaamheid en een informele sfeer. Daarbij is bij de behandelingen sprake van de juiste prijs/kwaliteit verhouding’’.

Producten

,,We merken dan ook met de beste producten als bijvoorbeeld Kerastase’’, vervolgt Emiel Zuidgeest. ,,We hebben een groot assortiment waarin voor iedereen wel iets bij zit. Regelmatig hebben we bijzondere acties voor onze klanten. Zo is er nu de Kerastase actie waarbij iedereen bij de aankoop van drie verschillende producten het derde product cadeau krijgt. Ik raad iedereen aan om er snel bij te zijn, want de actie duurt zolang de voorraad strekt. Het derde product dat cadeau gegeven wordt, betreft het goedkoopste product’’.

Regionale functie

Mede door dit soort acties trekken de salons van Leon Zuidgeestkappers mensen uit heel de Haagse regio zoals Leidschenveen, Den Haag, Zoetermeer, Voorschoten en Wassenaar. ,,Sterker nog, onze klanten komen uit alle delen van Nederland. Veel mensen gaan bij ons naar de kapper, nemen hiervoor de tijd en schaffen vervolgens de producten zoals Kerastase voor hun haar aan,’’ besluit Emiel Zuidgeest.

De salons van Leon Zuidgeestkappers zijn te vinden via:  http://leonzuidgeest.nl/

Ook op Facebook LeonZuidgeestkappers en Instagram Leonzuidgeestkappers staat het laatste nieuws over de salons.

 

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad