Jos van der Ham: ‘Residentie Huygenshof’ een uniek project’

mainImage
Jos van der Ham: ‘Residentie Huygenshof’ een uniek project’

De officiële start van de verkoop van ‘Residentie Huygenshof’ vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in één van de toekomstige appartementen van aan het Westeinde 6-8 in Voorburg. Tevens worden er op deze dag de brochures van het nieuwbouwproject uitgereikt. Jos van der Ham van Frisia Makelaars zal dan met een aantal collega’s van zijn kantoor en van Reichman & Rommelaar aanwezig zijn om alle geïnteresseerden van informatie te voorzien.

Onze redactie ging alvast even om de tafel met Jos van der Ham, die inmiddels 34 jaar in het vak zit en zodoende over veel expertise en ervaring beschikt.

,,Residentie Huygenshof is een bijzonder en kleinschalig project bestaande uit slechts acht appartementen’’, vertelt Jos van der Ham op het moment dat hij de fraaie brochure doorbladert. ,, De omgevingsvergunning is inmiddels ‘onherroepelijk’. Dit betekent dat alles op groen licht staat om te gaan bouwen. Wanneer je nu tekent, dan weet je precies het tijdspad van de bouw. Mede gezien de zeer royale buitenruimte die bij dit project zo aanwezig is alsmede de omvang van de appartementen, kom je in een prijsniveau terecht van het hogere segment. Je belandt zodoende in een categorie bij mensen die door eerdere huisvesting, of bijvoorbeeld door de verkoop van hun bedrijf, een bepaald vermogen hebben opgebouwd’’.Hoge kwaliteit

,,Zij krijgen bij ‘Residentie Huygenshof’ de mogelijkheid om een bijzonder fraai appartement  te kopen’’, vervolgt Jos van der Ham. In principe wordt het nieuwbouwappartement vrijwel kant en klaar opgeleverd.  Er zit een kwalitatief hoogstaande keuken in. Hetzelfde geldt voor het sanitair, elk appartement heeft twee volledig afgewerkte badkamers. Alles is werkelijk van een enorm hoog niveau. De website van het project geeft hier ook een helder beeld van. Uiteraard staat het iedere koper vrij om zaken te veranderen, maar je krijgt nu al een goede indruk van het kwaliteitsgehalte van het appartement’’.Omgeving

Voor Jos van der Ham is ‘Residentie Huygenshof’ bijna een thuiswedstrijd, want hij is geboren aan De Vliet en woonachtig in de gemeente Leidschendam-Voorburg. ,,Dit project zit aan het Westeinde in Voorburg op een bijzondere plek’’, zegt hij dan ook. ,,Sterker nog, het is een unieke locatie om hier te wonen. Je zit niet echt in een stad, maar je hebt er wel alle voordelen van. Cultuur met musea, theaters en dergelijke, prima uitvalswegen en het stadse openbaar vervoer zijn als het ware binnen handbereik. ‘Residentie Huygenshof’ zit daarbij ook nog eens op loopafstand van het Huygenskwartier. In dit winkelgebied is vaak van alles te doen en er zitten tal van horecagelegenheden, musea en winkels. Ook dat is een prettige bijkomstigheid van ‘Residentie Huygenshof’’’.

Alle informatie van het nieuwbouwproject en de brochure is te vinden op de website: https://residentiehuygenshof.nl/

Door Bart Bakker 


Foto: Digitaal Dagblad