Huygenskwartier heeft eigen shoppingguide

mainImage
Huygenskwartier heeft eigen shoppingguide

Om de bekendheid van het Huygenskwartier te vergroten heeft de Stuurgroep Huygenskwartier een shoppingguide laten maken. Onder de titel Hip & Historie is het doel van de gids om meer bezoekers naar de charmante dorpskern te trekken. De gids - in handig meeneemformaat - geeft de sfeer van het gebied goed weer en brengt het aanbod op aantrekkelijke wijze onder de aandacht.

Wethouder van Eekelen reikte het eerste exemplaar uit aan André van Velzen, voorzitter van de Watersportvereniging Leidschendam e.o.. Vlietland wordt jaarlijks bezocht door vele toeristen en is één van de locaties waar de shoppingguide uitgedeeld wordt.

Het Huygenskwartier is vanaf daar gemakkelijk te bereiken met de boot, fiets of auto. André van Velzen : “We delen de gids graag uit aan onze gasten, we attenderen ze met veel plezier op leuke uitjes in onze regio. Dat is positief voor het imago en de lokale economie”. Wethouder van Eekelen: “Vanaf Vlietland kom je eerst langs Leidschendam Centrum.

Een mooie eerste stop met de diverse horeca langs de Sluis en de houtzaagmolen. Vervolgens ga je door naar Huygenskwartier Voorburg met de onderscheidende mix van speciaalzaken, monumentale parken, horeca en cultuur, zoals Huygens’ Hofwijck.

Samen vormen ze een mooie, gevarieerde en gezellige dag uit voor toeristen die onze regio bezoeken”.

De shoppingguide heeft een oplage van 10.000 stuks en wordt onder meer verspreid bij hotels, horecagelegenheden en wacht- en leesruimtes in de regio. Online is  de gids hier te bekijken: https://www.huygenskwartier.nl/winkelen/


Foto: Digitaal Dagblad