Hoge ‘quality of life’ bij Residentie Huygenshof

mainImage
Hoge ‘quality of life’ bij Residentie Huygenshof

Aan het begin van het Huygenskwartier in Voorburg gaat een bijzonder nieuwbouwproject komen. Aan het Westeinde zijn de voorbereidingen dan ook in volle gang met betrekking tot de nieuwbouw van ‘Residentie Huygenshof’. Dagelijks werpen tal van passanten een blik op de aldaar aanwezige borden, die het project aankondigen.

Het gaat een zeer bijzondere nieuwbouw worden. Achter de gevels van de bij veel inwoners van Voorburg bekende monumentale panden ontstaan straks zes riante appartementen en twee exclusieve penthouses. In het plan is sprake van veel comfort. De architect heeft hierbij rekening gehouden met de vele ruimte, het uitzicht en de lichtval.

Omgeving

Dankzij de komst van ‘Residentie Huygenshof’ krijgt het Huygenskwartier en de omgeving van het Stationsplein in Voorburg een nieuwe positieve impuls. De toekomstige bewoners komen te wonen aan het begin van één van de gezelligste winkelstraten van Leidschendam-Voorburg dat een pittoresk karakter heeft. In dit gebied zijn tientallen horeca-etablissementen gevestigd, waardoor de mogelijkheden voor een culinair ‘avondje uit’ omvangrijk zijn. Tevens ligt ‘Residentie Huygenshof’ bij goede uitvalswegen en is het openbaar vervoer binnen handbereik. De omliggende parken zorgen er voor dat de bewoners uren kunnen wandelen in een rustige omgeving. Ook ligt er een aantal musea als Huygens Hofwijck om de hoek. Leidschendam-Voorburg staat daarnaast bekend om al zijn sportieve en recreatieve mogelijkheden. Steeds meer gezinnen en ouderen komen naar de gemeente toe, want er zijn veel faciliteiten die zorgen voor een prettig leefklimaat.

Kwaliteit

‘Residentie Huygenshof’ zorgt daarom in diverse opzichten voor een hoge ‘quality of life’. Dit geldt ook voor de appartementen en penthouses waar sprake is van een Jan des Bouvrie styling waarbij overigens eigen parkeerplaatsen aanwezig zullen zijn.

Start verkoop

De officiële start van de verkoop vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur op de locatie van ‘Residentie Huygenshof ‘ aan het Westeinde 6 in Voorburg. Op deze dag wordt de brochure van het nieuwbouwproject uitgedeeld. Alle informatie en de brochure is te vinden op de website: https://residentiehuygenshof.nl/

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad