Voorburgs Dagblad | Ga de uitdaging aan bij restaurant 'Bernard'

Ga de uitdaging aan bij restaurant 'Bernard'

mainImage
Ga de uitdaging aan bij restaurant 'Bernard'

Bij restaurant Bernard aan de Oude Haven is zowel in de keuken als in de bediening een aantal parttime- en fulltime vacatures vacant. Werken in een omgeving als dat van 'Bernard', aan De Vliet en in het pittoreske Huygenskwartier, nodigt dan ook op meerdere fronten uit. Vanwege het enorme terras biedt het MT-team van het fraaie restaurant daarom nieuwe collega's graag een kans.

,,Het is er enorm gezellig'', laten diverse medewerkers dan ook weten. We werken op een super locatie waar lunch en diner worden geserveerd en onder andere ook de nieuwste cocktails, gin tonics en heerlijk mousserende wijnen''.

Leergierigheid, enthousiast en een sociale instelling zijn belangrijke kenmerken van degenen die willen solliciteren. Horecabedrijf Prins Horeca staat er om bekend dat zij ook veel in hun medewerkers investeren en dat er tal van doorgroeimogelijkheden zijn.

Het gaat om vacatures van 16 tot 38 uur per week. Tevens zijn er goede leermeesters aanwezig met veel ervaring. Geinteresseerden kunnen langskomen met hun CV of even bellen voor een afspraak.

Restaurant Bernard , Kerkstraat 60, 2271 CT Voorburg. Telefoon+31 70 214 2060

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad