Fysio, Bodytec, echo, shockwave, fitness onder één dak

mainImage
Fysio, Bodytec, echo, shockwave, fitness onder één dak

Een rug die steeds opspeelt, een pijnlijke schouder, vastlopende knie, problemen om weer fit te worden na een langdurige blessure of trainen om sneller dan ooit in betere conditie te komen? Voor al deze vragen, problemen en uitdagingen die te maken hebben met de werking van spieren en pezen kunnen Rijswijkers vanaf vrijdag 5 oktober terecht bij Bodyvillage aan de Nijverheidsstraat 68.

Hier, aan de Rijswijkse haven, is een hypermodern centrum gerealiseerd waar je niet alleen terecht kunt voor fysiotherapie, maar onder meer ook voor shockwave therapie, dry needling, behandeling van uiteenlopende sportblessures, echo-onderzoek waarmee onderhuidse problemen zichtbaar worden gemaakt én – uniek voor Rijswijk – Bodytec-training. Bodyvillage is een initiatief van fysiotherapeut Milko Zonneveld van Fysio Solutions.

Begrip in Rijswijk

Zonneveld is een erkend spier-pees specialist en al jaren een begrip onder geblesseerde sporters, mensen met problemen met hun bewegingsapparaat en bij patiënten die moeten revalideren van een operatie. “Ik heb al jaren een praktijk in Leeuwendaal en behandelruimten in de huisartsenpraktijk van Hoekstra en De Doelder aan de Haagweg 191. Maar op die locaties heb ik niet de gelegenheid om méér dan fysiotherapie en beperkte revalidatietrainingen aan te bieden. Door nu mijn praktijk aan de Nijverheidsstraat te centraliseren kan ik op een plek én fysiotherapie én gerichte revalidatiebegeleiding én de hypermoderne Bodytec-training aanbieden. Zo kan ik mijn patiënten en klanten – ook in grotere groepen – veel meer service leveren in een inspirerende omgeving. Overigens blijft de praktijk bij Hoekstra en De Doelder aan de Haagweg open voor mijn klanten uit Leeuwendaal.”

Bodytec: ruim 2 uur sportschool in 20 minuten

Uniek voor Rijswijk is dat Body Village vanuit het nieuwe onderkomen aan de Nijverheidsstraat 68 ook Bodytec-training aanbiedt, een methode waarmee je op innovatieve wijze in twintig minuten dezelfde resultaten boekt als iemand die zichzelf minimaal twee uur lang afbeult in de sportschool. “Als je wekelijks één of twee sessies boekt, merk je al na enkele weken enorme progressie. Je vetpercentage neemt tot negen procent af, je ervaart tot dertig procent meer kracht in je lijf en uit onderzoek is gebleken dat negen op de tien mensen die Bodytec-training doet zich sterker en fitter dan ooit voelen”, aldus Zonneveld.

Unieke trainingsmethode

Bij een Bodytec-training krijgt de gebruiker tijdens het sporten een speciaal, comfortabel draagbaar vest aangemeten dat via elektrische pulsen spiergroepen extra stimuleert. Dat zorgt niet alleen voor een versnelde afbraak van vet, maar ook voor versnelde spiergroei. Tijdens de korte, maar krachtige sessie worden niet specifieke spiergroepen, maar het hele lichaam getraind. “Ideaal voor mensen die in korte tijd fitter, sterker en energieker willen worden, maar niet uren in de sportschool willen doorbrengen”, vertelt Zonneveld, die als enige in Rijswijk deze revolutionaire trainingsmethode aanbiedt.

Hypermodern onderkomen

Body Village aan de Nijverheidsstraat maakt deel uit van het gerenoveerde deel van de Plaspoelpolder, aan de Rijswijkse haven. Met uitzicht op het water en overvloedige lichtval door de glazen voorgevel van Body Village heeft de nieuwe praktijk een bijzondere uitstraling. Door een ultramoderne beluchting en vloerverwarming, grote trainingsruimten en comfortabele behandelkamers, heerst in de praktijk altijd een plezierig klimaat, waardoor sporten, ook in grotere groepen, revalideren en behandelingen prettig verlopen.

Over Body Village

Bodyvillage is een initiatief van Fysio Solutions, de praktijk van fysiotherapeut en spier-pees specialist Milko Zonneveld. Zonneveld staat bekend om zijn vakkennis en zijn zoektocht naar eigentijdse behandelmethoden. In Body Village kunnen patiënten en klanten terecht voor fysiotherapie, Mulligan concept therapie, Claudicatio therapie, medical taping, fysiotherapie gericht op golfers, shockwave therapie, EPTE therapie, manuele therapie, dry needling, fascia therapie, sportblessures, bedrijfsfysiotherapie, echo-onderzoek, fysiotraining gericht op snelle reïntegratie naar werk, sport of hobby en voor Bodytec-training. Voor meer informatie, kijk op www.bodyvillage.nl of www.fysiosolutions.nl.


Foto: Digitaal Dagblad