Emiel en Madeleine Zuidgeest: 'Trots op zevende vestiging van Leon Zuidgeestkappers'

mainImage
Emiel en Madeleine Zuidgeest: 'Trots op zevende vestiging van Leon Zuidgeestkappers'

Leon Zuidgeestkappers krijgt door de overname van de zaak van Fred van Elly Meershoek er in Mariahoeve een bijzondere kapsalon bij. Het wordt in het concern van Leon Zuidgeestkappers de zevende vestiging. ,,We zitten hier met een enigszins euforisch gevoel’’, zegt Emiel Zuidgeest. ,,Er is sprake van een goed lopende salon in een ruim winkelpand, waar we onze eigen ‘touch’ aan kunnen gaan geven. We gaan niet direct de naam veranderen, maar langzamerhand gaan we onze eigen uitstraling in verwerken. Goede dingen gaan we niet aanpassen, want Fred en Elly Meershoek hebben er met de medewerkers een kwalitatief hoogstaande kapsalon van gemaakt’’.

De medewerkers worden dan ook door Leon Zuidgeestkappers overgenomen. ,,Het zijn hard werkende en positief ingestelde mensen’’, zegt Madeleine Zuidgeest. ,,Hetzelfde geldt voor de bedrijfsleidster Miranda Sluis. ,,Om iedereen met ons concept vertrouwd te maken, zal ik de komende weken ook regelmatig in de winkel vertoeven. Maar de kwaliteiten zijn bij de medewerkers zeker aanwezig om met ons concept verder aan de slag te gaan’’.Alle vertrouwen in kwaliteiten van de medewerkers.

Basis

Leon Zuidgeestkappers gaat in de loop der tijd het interieur verder aanpassen. ,,Vooropgesteld, er ligt een goede basis’’, aldus Emiel Zuidgeest. ,,Onze ambitie is om de expansie te verhogen. Daar ligt dan ook een mooie uitdaging. Maar we gaan niets overhaast doen. Het staat voorop dat we bijzonder blij zijn met onze zevende vestiging. Sterker nog, we zijn er gewoon trots op. Dit gevoel willen we graag met de medewerkers en de klanten gaan delen’’.

Door Bart Bakker

 

 

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad