Donderdag start verkoop van woningen aan Molenpad

mainImage
Donderdag start verkoop van woningen aan Molenpad
Er is goed nieuws te melden over de dertig woningen aan het Molenpad in Leidschendam. De datum van de start verkoop is bekend, want op donderdag 19 april start de online verkoop.

De informatiebijeenkomst van Molenpad is op woensdagavond 25 april. Wij ontvangen je dan tussen 19.00 en 20.30 uur in het informatiecentrum "Damlounge" (Damlaan 40a) in Leidschendam. Op deze avond kun je al je vragen aan ons stellen. Vanzelfsprekend kun je ook een proefrit maken in de dynamische BMW i3.

Inschrijven voor de woningen gaat online via je "Mijn Eigen Huis" account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in Molenpad.


Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen? Dan krijg je donderdag 19 april rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk.


Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met vrijdag 11 mei 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Dit is ‘m! Je hebt jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, de financiële check, toewijzen en tekenafspraken goed door.

Op deze link is ook de nodige achtergrondinformatie over het project te vinden.Foto: Digitaal Dagblad