Dien Al Dali : Van vluchteling tot geslaagde ondernemer

mainImage
Dien Al Dali : Van vluchteling tot geslaagde ondernemer

Het leven van Dien Al Dali heeft alles weg van een spannend jongensboek. De Syriër vluchtte een aantal jaren geleden voor de oorlogssituatie uit zijn vaderland en startte in zijn huidige woonplaats Rijnsburg een bedrijf in het leggen van vloeren. Anno 2018 heeft hij hierin een succesvolle onderneming opgebouwd. The Flooring Company is dan ook al geruime tijd een vaste opdrachtgever van hem.

,,Dien heeft zich op bewonderenswaardige wijze doorontwikkeld'', reageert Jimmy Lassooy van The Flooring Company uit de Haagse Frederikstraat. ,,Hij is dan ook één van de beste vloerenleggers van de Haagse regio geworden. We werken nauw met hem samen. Ondanks dat ons bedrijf de lat zeer hoog legt als gaat het om de verkoop, levering en het leggen van de vloeren bij onze relaties, voldoet hij aan onze kwaliteitseisen''.

,,Ik heb respect voor Jimmy Lassooij'', vult Dien al Dali aan. ,,Hij heeft in de loop der jaren veel voor me betekend en mij ook de kans gegeven om te komen waar ik nu ben. Mijn familie woont nog altijd in Syrië. Zij zijn bijzonder trots op me. Ik heb echt mijn toekomst in Nederland gevonden. Hoewel ik er hard voor werk, moet je dus wel de kansen krijgen. Dankzij een bedrijf als The Flooring Company, waar ik ook veel contact heb met Treesje Ploem, heb ik hier iets moois kunnen opbouwen''.

Als eerbetoon aan Dien Al Dali bood Jimmy Lassooij hem gisteravond een diner aan in het bekende Scheveningse restaurant Sui Sha Ya.Een toost op een succesvol ondernemerschapIn het Japanse restaurant ging kok Alan soms compleet uit z'n dak.Een jong stel (links) aan dezelfde kookplaat vooravond van hun bezoek aan de Lion King in Scheveningen keek met bewondering naar het eerbetoon aan Dien Al Dali

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad