Central Park, by Ron Blaauw partner Voorburgs Dagblad

mainImage
Central Park, by Ron Blaauw partner Voorburgs Dagblad

Central Park, by Ron Blaauw is partner geworden van Voorburgs Dagblad. ,,We kijken uit naar de samenwerking'', zegt Joey de Kruijf namens het management. ,,Voorburgs Dagblad heeft een groot bereik en expertise in huis als het gaat om publiciteit en online marketing.  Aangezien Central Park, by Ron Blaauw ook op lokaal en regionaal niveau barst van de ambities zijn zij voor ons een aansprekende partner''.

,,Een mooie uitdaging'', reageert eindredacteur en online marketing adviseur Bart Bakker. ,,Central Park, by Ron Blaauw is een betaalbare en culinaire ontmoetingsplek. Het monument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details''.

Central Park, by Ron Blaauw ® is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park, waar in het verleden Restaurant en Hotel Savelberg was gevestigd. Het is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Den Haag-Voorburg.

Central Park, by Ron Blaauw is gevestigd aan het Oosteinde nummer 14 in Voorburg. Het terras en de tuin zijn in een bosrijke omgeving fraaie locaties om te lunchen en te dineren.

(Foto's Ap de Heus)


Foto: Digitaal Dagblad