‘Central Park, by Ron Blaauw’ is er voor iedereen'

mainImage
‘Central Park, by Ron Blaauw’ is er voor iedereen'

Joey de Kruijf is in oktober vorig jaar als General Manager van ‘Central Park, by Ron Blaauw’ aan de slag gegaan. Exclusief voor Voorburgs Dagblad maakt hij na zo’n zeven maanden een eerste tussenbalans op.  ,,Ik zit hier met een heel positief gevoel’’, concludeert hij op het fraaie terras van het hotel/ restaurant aan het Oosteinde. ,,We liggen echt op koers. Het is mooi om te ervaren dat er sprake is van een nieuw elan en steeds hogere bezoekersaantallen. Onze deuren staan open voor iedereen. Dat is dé missie die we met ons team uitdragen’’.

‘Central Park, by Ron Blaauw’ boort vanwege de verschillende concepten een breed publiek aan. ,,Zo houden we bijvoorbeeld in de zomermaanden een uitgebreide picknick’’, vertelt Joey de Kruijf. ,,Aan de andere kant zijn we gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, bruiloften en partijen. Tevens streven we niet alleen naar een hoog serviceniveau, maar ook naar de juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Kortom, Central Park is een plek waar iedereen graag komt’’.

Locatie

Opvallend is dat de buitenkant van het pand momenteel wordt gerenoveerd. ,,Alle slechte stukken van het pand worden aangepakt’’, aldus Joey de Kruijf. ,,Dit maakt het allemaal nog verder af. Ik ben er van overtuigd dat je hier op één van de mooiste locaties van Nederland zit. ‘Central Park, by Ron Blaauw ‘ moet ook voor het hele gezin een gezellig middagje of avondje uit zijn. Tevens dient iedere ondernemer en vertegenwoordiger van een bedrijf zich hier op zijn gemak voelen’’.

Gezin

Het prachtige terras van ‘Central Park, by Ron Blaauw’ is inderdaad indrukwekkend. Het is een geschikte plek om romantische momenten met je partner door te brengen, een heugelijke gebeurtenis te vieren of een zakelijk gesprek te houden. ,,Ik ontvang regelmatig gasten die na een zakelijke bijeenkomst aangeven met hun gezin in het weekeinde terug te komen’’, zegt Joey de Kruijf. ,,Kinderen kunnen hier, mede door de tuin, vrij maar toch beschermd rondlopen. De prijsstelling is voor het hele gezin aangepast. We bieden gerechten van 5 tot 55 euro aan’’.

Beleving

Met je partner, je dierbare of een goede zakelijke relatie ben je ‘Central Park, by Ron Blaauw’ echt een middag of een avondje uit. ,,Mijn horecaverleden ligt in de diverse sterrenrestaurants’’, reageert Joey de Kruijf. ,,Het gaat echter altijd om de sfeer, locatie en beleving. Bij ons heb je een betaalbaar menu dat aanspreekt voor een lange en bijzondere avond in een ambiance die je niet gauw zult vergeten. Voeg daarbij de mooie hotelkamers dan is er sprake van een onvergetelijke ervaring. Nogmaals, kom het gewoon eens een ervaren. De wereld van ‘Central Park, by Ron Blaauw 2.0’ is niet alleen een bijzondere en maar vooral ook een hele gezellige’’.

Door Bart Bakker


| Foto: Digitaal Dagblad