Burgemeester onder de indruk van ‘Fresh!’

mainImage
Burgemeester onder de indruk van ‘Fresh!’

Klaas Tigelaar was vanochtend bij de opening van het eerste gedeelte van de Mall of The Netherlands, de ‘Fresh!’, een meer dan aandachtig toeschouwer. De omvangrijke versmarkt maakte op hem dan ook veel indruk.

,,Dit was wel een moment waar iedereen lang op zat te wachten, reageert de burgemeester van Leidschendam-Voorburg. ,,De direct betrokkenen en veel inwoners waren razend benieuwd hoe het allemaal zou gaan worden. Maar als je binnenkomt, zie je meteen hoe mooi het allemaal is. Ik vind het geweldig om hier te zijn. Men had wel eens het idee dat de ‘Markthal van Rotterdam’ op deze plek zou gaan komen''.

Beleving

,,Het is echter allemaal veel sfeervoller en divers'', vervolgt Tigelaar. ,,Mensen die hier komen, gaan echt iets beleven. Er is een grote keuze aan producten en mogelijkheden. Het gaat allemaal veel verder dan alleen stukje vlees of kaas verkopen. Kortom, Ik heb hoge verwachtingen van de volgende fases van de Mall of The Netherlands’’.Klaas Tigelaar met wethouder Nadine Stemerdink en Country Manager Nederland van Unibail Roidamco, Bart van Twillert

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad