Brigitte Brus start samenwerking met Henk Schiffmacher

mainImage
Brigitte Brus start samenwerking met Henk Schiffmacher

Op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september opent Trade Mart haar deuren weer voor de vernieuwde editie van Retailbeurs Utrecht. Tijdens de Trade Mart zal de alom bekende ‘tatoeage-koning’ en kunstenaar Henk Schiffmacher samen met zijn vrouw Louise aanwezig zijn, om in samenwerking met de Voorburgse Brigitte Brus en Marieke Deckers, de  sieradenlijn ‘Loot by Schiffmacher’ te introduceren. Marieke Deckers nam onlangs overigens nog deel aan het RKAVV-debat in Holland Casino Scheveningen.

De introductie van 'Loot by Schiffmacher' zal plaatsvinden op maandag 2 september om 12.00 uur in stand NB19, 1 op de eerste etage van de Jaarbeurs. Henk Schiffmacher, die in de bekende Voorburger Luc Gerrits zijn manager heeft, zal een presentatie geven over het ontstaan van de unieke zilverlijn ‘Loot by Schiffmacher’.

Start

‘Loot by Schiffmacher’ zal starten met geselecteerde juweliers, die na inschrijving een VIP uitnodiging krijgen voor een officiële launch/media party in Amsterdam waar de gehele collectie zal worden geïntroduceerd. De uitlevering van de collectie zal aan retailers eind oktober/ begin november plaatsvinden.

Achtergronden

Henk Schiffmacher is zeer actief op het gebied van tatoeages en verzamelde tijdens rondreizen allerlei spullen die met de geschiedenis van de tatoeage te maken hadden. Hij heeft onder andere de volgende mensen getatoeëerd: de leden van de Red Hot Chili Peppers, de leden van Pearl Jam, Barry Hay, Herman Brood en Xandra Jansen, Anouk en Lady Gaga.

Bestel direct je gratis kaarten voor de Trade Mart beurs op www.trademart.nl


Foto: Digitaal Dagblad