Audrey Keukens nieuwe voorzitter VNO-NCW West

mainImage
Audrey Keukens nieuwe voorzitter VNO-NCW West

Audrey Keukens is benoemd tot voorzitter van ondernemersvereniging VNO-NCW West in Den Haag. Zij is René Klawer opgevolgd die van 2007 tot 2018 voorzitter was en de vereniging op een nieuwe leest heeft geschoeid. Keukens wil deze vernieuwing uitbouwen, zowel voor de lobby- als netwerkactiviteiten.

Keukens is een van de drie directeuren-grootaandeelhouders van het Haagse bureau Dröge & van Drimmelen, gespecialiseerd in public affairs en corporate communication. “VNO-NCW West heeft de laatste jaren naast de lokale netwerken, zoals VNO-NCW Rotterdam, issue-gedreven netwerken opgezet. Voorbeelden zijn het VrouwenNetwerk, Groene Groeiers en het DGA-netwerk. Dat zijn goede initiatieven,” vindt Keukens die het aanbod van issue-gedreven netwerken wil uitbouwen zodat de serviceverlening aan ondernemers nog meer op maat kan plaatsvinden.

Keukens vindt diversiteit een belangrijk thema. “Je kunt niemand uitsluiten, want dan voed je de tweedeling in de maatschappij en daar krijgen ook ondernemers last van. Diversiteit gaat verder dan achtergrond, gender en leeftijd. Het gaat ook om de manier van denken. Wetenschappelijk is vastgesteld dat diverse teams beter presteren.”

René Klawer heeft alle taken bij VNO-NCW West neergelegd, maar blijft als organisatieadviseur verbonden aan landelijk VNO-NCW en MKB Nederland.

(Audrey Keukens; foto: VNO-NCW West)


Foto: Digitaal Dagblad