Aanhangers van de PVV uit Leidschendam-Voorburg hebben gisteren een rondvlucht geregeld met de boodschap: ‘Stem PVV, genoeg is genoeg’. Er steeg gisteren vanaf Rotterdam Airport een vliegtuig op die een rondvlucht maakte boven Rotterdam, Delft, Scheveningen, Den Haag , Leidschendam-Voorburg en Zoetermeer. Een groot aantal ondernemers uit Leidschendam-Voorburg hebben het vliegtuig uit eigen zak betaald en willen hiermee de PVV ondersteunen voor de komende verkiezingen van woensdag.

Geert Wilders heeft vanochtend per twitter gereageerd. Tevens stuurde hij per e-mail persoonlijk naar de ondernemers een mail met de tekst: ‘Zeer veel dank, echt geweldig !!!’

De afgelopen weken is gebleken dat er in Leidschendam-Voorburg een relatief grote PVV-aanhang is gehuisvest. Ook onze redactie kreeg tientallen mails hierover binnen. Vooral eerdere stemmers op Mark Rutte lijken naar de PVV te zijn overgestapt. De lokale afdelingen van de VVD, het CDA en D66 zijn afgelopen zaterdag niet voor niets de winkelcentra ingegaan om nog veel stemmen te winnen. De actie is opvallend omdat Leidschendam-Voorburg binnen politieke kringen bekend staat als een echte VVD-gemeente.

foto VD. Het door ondernemers uit Leidschendam-Voorburg betaalde vliegtuigje met de reclameboodschap.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel