Sinds eind november is de nieuwe website van de gemeente Leidschendam-Voorburg in de lucht. Tijd voor tussenbalans. Kijk hiervoor http://www.leidschendam-voorburg.nl Een enthousiast team medewerkers is geruime tijd bezig geweest met de vormgeving van de nieuwe website. Er is zorgvuldig gekeken naar wat bezoekers op een gemeentelijke website moeten kunnen vinden en alle informatie van de oude website die behouden moest blijven en mee moest naar de nieuwe, is zorgvuldig herschreven. ,,Het resultaat is een moderne en overzichtelijke website die iedereen makkelijk kan vinden, gebruiken en bekijken en die nog verder ontwikkeld wordt”, meldt de gemeente.

Heeft u informatie niet gevonden of komt u informatie tegen die niet (meer) correct is, mail de gemeente dan via www.lv.nl/contact.

Wijknieuws

Vanaf nu worden berichten met wijkgebonden nieuws vooral verstuurd via digitale wijknieuwsbrieven in plaats van op de website geplaatst. Om op de hoogte te blijven van wat er in de gemeente speelt, kunt u zich aanmelden voor diverse nieuwsbrieven.