Een gastronomische wandeling  langs zeven toprestaurants in het Huygenskwartier staat gepland voor zondag 21 januari. Dan vindt de tweede editie van Heel Huygens Hapt plaats. Der route gaat langs de restaurants in en om de Herenstraat en de Parkweg in hartje Voorburg.

Met behulp van een ‘strippenkaart’ met plattegrond worden de deelnemende restaurants bezocht. Zij serveren diverse culinaire gerechtjes waarbij een bijpassende wijn kan worden geproefd.

,,Wegens het grote succes van vorig jaar is het aantal beschikbare kaarten voor deze editie uitgebreid naar 350”, aldus Fred van Hoorn en Monique van Eck van der Sluijs namens de organisatie. ,, De gasten worden tussen 12.00 en 13.00 uur  of tussen 14.00  en 15.00 uur ontvangen bij Only For Men. Onder het genot van een welkomstdrankje en hapje ontvangen zij hier hun strippenkaart en een wijnglas. Al wandelend kan in eigen tempo de deelnemende restaurants bezocht worden. Tegen inlevering van het wijnglas krijgen de gasten na afloop een leuke attentie bij een van de deelnemende cafe’s”.

De deelnemende restaurants zijn Meatpoint, Papermoon, Elpidio, Donati, Le Barquichon, Eigenwijz en Fruits de Mer.

Entreekaarten à € 42,50 zijn uitsluitend via voorverkoop verkrijgbaar bij bovenstaande restaurants. De kaartverkoop is inmiddels gestart en gaat snel! Voor kerst zijn de kaarten zeer waarschijnlijk al uitverkocht, dus wees er snel bij!

De wijnglazen voor de proeverij zijn gemaakt van hoogwaardig, milieuvriendelijk en recyclebaar kunststof. De gerechtjes worden geserveerd op duurzame en biologisch afbreekbare disposables, onder andere gemaakt van bamboe of suikerrietpulp.

 

 

 

Reageer op dit artikel