Veel inwoners uit Leidschendam- Voorburg hebben de proef op de som genomen en hebben het nieuwe visrestaurant Fruits de Mer in de Herenstraat inmiddels met een bezoek vereerd. De vraag is dan altijd hoe het nieuwe restaurant bevalt?

,,De reacties zijn enorm positief”, reageert eigenaar John Prins. ,,Sterker nog, we zitten op veel avonden vol en je ziet dat steeds meer gasten terugkomen. Dat is mooi om te ervaren. We zijn dan ook blij dat we deze stap hebben genomen. Fruits de Mer voorziet nu al in een behoefte. Men is bij ons echt een culinair avondje uit. Complimenten daarom aan de chef-kok en zijn collega’s in de keuken plus de medewerkers in het restaurant. Fruits de Mer is hard op weg om een gevestigde naam te worden in Leidschendam-Voorburg en de omliggende gemeenten”.

Het eerste echte visrestaurant van Leidschendam-Voorburg kan inderdaad op veel support rekenen. De gasten laten positieve signalen horen en hebben respect hoe de zaak is ingericht en de wijze waarop de gerechten worden bereid.

Door Bart Bakker

Foto VD. Ook deze gasten hadden het prima naar hun zin. Links eigenaar John Prins, die toen ook even aanschoof. 

De menukaart van Fruits de Mer.

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!