Het tweede proefdiner bij Fruits de Mer is gisteravond succesvol verlopen. Een aantal gasten, waaronder lokale politici als Astrid van Eekelen (VVD) en Hans Peter Klazenga (Gemeentebelangen), vulden een positief recensieformulier in. Hetzelfde gold voor het ondernemersechtpaar Katja en Colin van kledingconcern Ibiza uit de Herenstraat. Ook horecamakelaar Lex de Geus, samen met zijn vrouw te gast was, bleek bijzonder onder de indruk van het nieuwe visrestaurant in de Herenstraat. Benedikte Zijlstra, voorzitter van het MKB Leidschendam-Voorburg en directeur van Meijs & Alink NVM Consultancy heeft een nieuwe locatie ontdekt om samen met haar partner Remco Zijlstra aan ‘quality time’ te doen.

,,Fruits de Mer is een echt een grote aanwinst voor het hele winkelgebied”, concludeerde Katja hier op de foto met haar partner Colin. ,,Ik vind het sowieso geweldig dat een ondernemer zijn nek uitsteekt om zo’n mooie zaak neer te zetten. Dit is goed voor de Herenstraat en omgeving. De gerechten zijn goed van kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de wijn. Kortom, we hebben een prima avond gehad”.

,,Er wordt met de gerechten een hoog niveau gehaald”, aldus Astrid van Eekelen die samen met haar zoon Max aanwezig was. ,,Tevens sprak de ambiance ons bijzonder aan. Je bent hier echt een avond uit. Heel bijzonder dat dit restaurant in een relatief korte tijd zo is neergezet. Ik heb daarom diep respect voor ondernemer John Prins”.

Ook voor jonge volwassenen is Fruits de Mer de moeite waard. Zo had Max het prima naar zijn zin.

 

,,Jong en oud kunnen hier terecht”, vulde Hans Peter Klazenga aan op de foto bezig aan zijn hoofdgerecht. ,,Dit is ondernemerschap waar ik van onder de indruk ben. Ik ben trots dat we nu zo’n restaurant in Leidschendam-Voorburg hebben. De chefkok en het team van medewerkers is overigens ook bijzonder goed. Er wordt echt alles aan gedaan om er voor te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt”.

 

,,Dit is een fraai restaurant”, zegt Benedikte Zijlstra hier op de foto met bedrijfsleider Daniel Franken. ,,Aangezien ik een echte visliefhebber ben, kan ik hier mijn hart ophalen. De combinatie met de heerlijke wijnen is dan ook perfect. Fruits de Mer gaat op een behoefte inspelen. Daar ben ik van overtuigd”.

 

,,Als ik zo om me heen kijk, is hier echt moois ontstaan”, besluit Lex de Geus. ,,Ik kom door mijn vak in veel horecagelegenheden, maar hier is een bijzondere prestatie neergezet. Tot in de details is werkelijk aan alles gedacht”.

,,We doen uiteraard ons best”, zegt John Prins, (links) hier op de foto met Hans Peter Klazenga ,,Maar we zijn er nog niet. Ik let inderdaad specifiek nu op de details. We liggen echter op koers. Fruits de Mer is mede door deze start nu bezig om zijn naam te vestigen”.

 

Reageer op dit artikel